Се продава викендица

Добијте понуда од агент
SAMOSTOJNA KUKA NA KEJOT NA REKATA MATKA
€ 105000

SAMOSTOJNA KUKA NA KEJOT NA REKATA MATKA

Соби 3 Квадратура 442m2
Се продава Викендица во  нас ЃПетров
€ 135000

Се продава Викендица во нас. Ѓ.Петров

Соби 5 Квадратура 349m2
Se prodavaat dve vikendici vo Mavrovo - Mavrovi Anovi
€ 1

Se prodavaat dve vikendici vo Mavrovo - Mavrovi Anovi

Соби 6 Квадратура 268m2
Се продава Викендица во  нас Волково
€ 165000

Се продава Викендица во нас. Волково

Соби 3 Квадратура 80m2
Се продава Викендица во  нас Други
€ 136500

Се продава Викендица во нас. Други

Соби 5 Квадратура 350m2
Se prodava kuka vo star dojran
€ 53500

Se prodava kuka vo star dojran

Соби 8 Квадратура 150m2
Продавам викендичка во Орешани
€ 50000

Продавам викендичка во Орешани

Соби 7 Квадратура 150m2
Се продава Викендица во  нас Други
€ 58000

Се продава Викендица во нас. Други

Соби 3 Квадратура 82m2
Продавам викендица Претор
MKD 40000

Продавам викендица Претор

Соби 4 Квадратура 200m2