za sega neka ne go pokazuva info@yoursite.com

куќа

Добијте понуда од агент
Карабина со плац во Јурумлери
EUR 20000

Карабина со плац во Јурумлери

Соби 4 Квадратура 126m2
Издава Куќа во  нас КВода
eur 200

Издава Куќа во нас. К.Вода

Соби 0 Квадратура 60m2
Издава Куќа во  нас Козле
eur 850

Издава Куќа во нас. Козле

Соби 0 Квадратура 180m2
Куќа на Водно за издавање
EUR 700

Куќа на Водно за издавање

Соби 5 Квадратура 213m2
Продава Куќа во  нас Други
eur 37000

Продава Куќа во нас. Други

Соби 0 Квадратура 75m2
Продава Куќа во  нас Водно
eur 250000

Продава Куќа во нас. Водно

Соби 6 Квадратура 210m2
Продава Куќа во  нас Лисиче
eur 80000

Продава Куќа во нас. Лисиче

Соби 3 Квадратура 73m2
Продава Куќа во  нас ТПоле
eur 225000

Продава Куќа во нас. Т.Поле

Соби 0 Квадратура 300m2
Продава Куќа во  нас Centar
eur 450000

Продава Куќа во нас. Centar

Соби 0 Квадратура 275m2
Издава Куќа во  нас Бардовци
eur 800

Издава Куќа во нас. Бардовци

Соби 4 Квадратура 120m2
Издава Куќа во  нас Хром
eur 2500

Издава Куќа во нас. Хром

Соби 5 Квадратура 620m2