• Apartmani LILE  Pestani
  • Apartmani LILE  Pestani
  • Apartmani LILE  Pestani
  • Apartmani LILE  Pestani
  • Apartmani LILE  Pestani
  • Apartmani LILE  Pestani
  • Apartmani LILE  Pestani
  • Apartmani LILE  Pestani




Apartmani LILE Pestani Охрид / Други € 7 За издавање

КатегоријаКуќа Квадратура 0 m2 Телефон

Само неколку чекори подалеку од плажа каменист со објекти за спортови на вода, Лиле Пештани Сместување располага со бесплатен Wi-Fi, бесплатен паркинг и соби со балкони и кабловска телевизија. Ресторан, продавници и локалната автобуска станица се сите во рамките на 100 метри од имотот.

Секоја соба е опремена со фрижидер, прибор и кафе машина. Некои соби се со клима уред. Можете исто така да се направи употреба на заедничка кујна на приземје или се релаксираат во градината околу куќата. Традиционалните македонски јадења се исто така достапни на барање. Домаќините исто така служат домашно вино, ракија и леб.

Услугите за изнајмување автомобили, велосипеди и брод се достапни во најблиската близина. Бродски екскурзии до Охрид и туристички водич до планината Галичица може да се организираат и за гостите. Музејот на Пештани на вода е 2 километри, додека историскиот манастир Свети Наум е на растојание од 17 км.

Пештани е поставена во подножјето на Националниот парк Галичица, каде што гостите можат да пешачат и параглајдинг. Полициската станица се наоѓа пред зградата. Охрид се наоѓа на 10 километри од Лиле Пештани и меѓународниот аеродром во Охрид може да се постигне во рок од 20 минути возење.




LileВкупно () недвижнини

Контактирајте неИмате прашања

Слични недвижнини Погледнете други недвижнини

Se prodava nov 2-sob stan vo Pestani-Ohrid
€ 58000

Se prodava nov 2-sob stan vo Pestani-Ohrid

Соби 2 Квадратура 55 m2
Se prodava stan vo Ohrid 133m2-Pestani
€ 133000

Se prodava stan vo Ohrid, 133m2-Pestani

Соби 3 Квадратура 133 m2
Se prodava 3-sob stan 90m2 vo Pestani-Ohrid
€ 99000

Se prodava 3-sob stan, 90m2 vo Pestani-Ohrid

Соби 3 Квадратура 90 m2



Најчесто барано: Stanovi Skopje, evtini stanovi vo Skopje, stanovi vo Skopje za prodavanje, Mali stanovi Skopje, kupuvam stan vo Skopje, Гарсоњера во Скопје, prodazba na stanovi vo Skopje, Издавам гарсоњера во Скопје, prodazba na stanovi skopje, огласи за продажба на станови во Скопје